Offres d’emploi

Nos offres d’emploi

Consultez nos offres d’emploi ci-dessous. Vous n’y trouvez pas le poste idéal qui vous convient ?
N’hésitez pas à nous envoyer votre CV et à nous faire savoir ce que vous recherchez. Du moment qu’un tel poste vacant se présente nous vous en informons immédiatement.

Zelfstandige uitbater voor succesvolle combinatie van een brasserie, originele attractie en evenementenruimte op één locatie!

Deze unieke combinatie van brasserie, originele attractie en feestzaal, op een zichtbare en goed bereikbare locatie, is de perfecte uitdaging voor een ondernemende zelfstandige uitbater (uitbatingskoppel).   

Antwerpse Kempen

Restaurant Manager voor PITAYA

Voor deze trendy Thai Streetfood keten zoeken we een dynamische Restaurant Manager voor de opening van hun eerste vestiging in Vlaanderen, nl. Antwerpen.

Antwerpen België

Directeur Général Floreal Holidays

Pour Floreal Holidays nous recherchons un Directeur qui a la capacité à développer une vision stratégique tout en tenir compte des valeurs du monde syndical.

Bruxelles België

Algemeen Directeur Floreal Holidays

Voor Floreal Holidays zijn we op zoek naar een Algemeen Directeur die een ​​strategische visie zal kunnen ontwikkelen, rekening houdend met de waarden van de vakbondswereld.

Brussel België

Front Office medewerker familiaal 4* hotel

Voor een prachtig middelgroot hotel in Knokke zoeken wij een vrolijke en dynamische Front Office Medewerker.

Knokke België

Couple de concierges

Pour une maison familiale à Laethem-Saint-Martin (près de Gand) nous recherchons un couple de concierges qui seront responsable de l'entretien de la maison et le jardin.

Laethem-Saint-Martin België

Conciërge koppel

Voor deze familiale woning in Sint-Martens-Latem (vlakbij Gent) zoeken we een conciërge koppel dat het onderhoud van het huis (zowel binnen als buiten) en de tuin verzorgt.

Sint-Martens-Latem België

Chef-kok voor Bistro Céline

Voor deze hippe Bistro aan de rand van Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en creatieve Chef-kok.

Heusden - Gent België

Medewerker receptie en zaal voor klein hotel

Voor een nieuw, gerenoveerd hotel in Knokke zijn we op zoek naar aan allround medewerker die zowel inzetbaar is aan de hotelreceptie als in de zaal van de brasserie.

Knokke België

Koppel (Chef / Maître) voor Restaurant Venitien

Voor Restaurant Venitien op de Zeedijk van Blankenberge zijn wij op zoek naar een sympathiek en dynamisch Management koppel. Als koppel (of 2 partners) nemen jullie de belangrijke rollen van zowel Keukenchef als Maître d’hôtel op.

Zeedijk 115 Blankenberge België

Horeca uitbater voor Bistro / Restaurant

Voor deze volledig ingerichte bistro / restaurant zoeken wij een gemotiveerde Horeca uitbater / koppel met zin om te ondernemen.

Willebroek België

Vous ne trouvez pas l’offre d’emploi parfaite ? Nous pouvons-vous aider !