Offres d’emploi

Nos offres d’emploi

Consultez nos offres d’emploi ci-dessous. Vous n’y trouvez pas le poste idéal qui vous convient ?
N’hésitez pas à nous envoyer votre CV et à nous faire savoir ce que vous recherchez. Du moment qu’un tel poste vacant se présente nous vous en informons immédiatement.

Zelfstandige uitbater voor succesvolle combinatie van een brasserie, originele attractie en evenementenruimte op één locatie!

Deze unieke combinatie van brasserie, originele attractie en feestzaal, op een zichtbare en goed bereikbare locatie, is de perfecte uitdaging voor een ondernemende zelfstandige uitbater (uitbatingskoppel).   

Antwerpse Kempen

Managementkoppel voor Restaurant Venitien

Voor Restaurant Venitien op de Zeedijk van Blankenberge zijn wij op zoek naar een sympathiek en dynamisch Managementkoppel. Als koppel (of 2 partners) neemt u de belangrijke rollen van zowel Keukenchef als Maître d’hôtel op.

Blankenberge België

Horeca uitbater voor Bistro / Restaurant

Voor deze volledig ingerichte bistro / restaurant zoeken wij een gemotiveerde Horeca uitbater / koppel met zin om te ondernemen.

Willebroek België

Souschef voor grote luxe brasserie

Ben jij een gepassioneerde kok met ervaring in de betere traditionele Franse keuken? We zijn op zoek naar een rechterhand voor de chef van een grote en gerenommeerde luxe brasserie in Knokke.

Knokke België
Vous ne trouvez pas l’offre d’emploi parfaite ? Nous pouvons-vous aider !