Hotel van 7 kamers met brasserie en woonst in een prachtige omgeving

Hotel van 7 kamers met sfeervolle brasserie en privéwoonst, zichtbaar gelegen aan wandel- en fietsroutes en aan het water, met plezierboten voor de deur.  Hier komen de gasten probleemloos tot rust en ervaren ze een instant vakantiegevoel.


Beschrijving

Sfeervolle brasserie met vastgoed, momenteel bestaande uit 7 ruime kamers en een privéwoonst, in een unieke en prachtige omgeving nabij verschillende wandel-en fietsroutes en aan het water, met plezierboten voor de deur. Hier komen de gasten probleemloos tot rust en ervaren ze een instant vakantiegevoel. 

Deze zaak mag dan wel midden in de natuur liggen, toch is ze vlot bereikbaar en ook de zichtbaarheid is groot. Dat maakt dat deze zaak kan rekenen op zowel een vast cliënteel als op een belangrijke passage. De zaak kent een zeer sterke reputatie.

Op het gelijkvloers vindt men een groot overdekt terras, een verbruikszaal, een buitenterras, een industrieel ingerichte keuken voorzien van alle nodige apparatuur en een voorraadkamer. Het restaurant binnen telt 100 zitplaatsen. De beide veranda's en het buitenterras zijn samen goed voor nog eens 150 zitplaatsen. In het totaal kunnen hier dus 250 gasten plaatsnemen.

Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 grote hotelkamers (suites) voorzien van een ruime slaapkamer, een living en een badkamer. Op de 2de verdieping zijn 5 hotelkamers ondergebracht. In het totaal telt deze zaak dus 7 ruime en comfortabele kamers.

Verder bevindt zich op de eerste verdieping een privéwoonst met 3 slaapkamers, een ruime living en een badkamer voorzien van een lavabo, een wc, een douche en een ligbad.

Belangrijke pluspunten:

  • Prachtige ligging in de natuur en aan het water. 
  • Een grote visibiliteit; kan bouwen op een vast cliënteel en een belangrijke passage. 
  • Beschikt over een ruime parking. 
  • Zowel het restaurant als de kamers en de woonst zijn instapklaar. 
  • Het privégedeelte heeft een volledig gescheiden elektrische installatie met aparte zekeringskast. 
  • Het restaurant is 100% vrij van brouwer. 

Voorwaarden

De overnameprijs is exceptioneel. De totaliteit (hotel van 7 kamers + bistro en privéwoonst) wordt verkocht en het handelsfonds wordt overgelaten aan de totaalprijs van: 700.000 euro. 

We noteren voor het laatste jaar een officiële omzet van +/-800.000 euro.
De waarde van het gebouw werd geschat op 835.000 euro (schattingsverslag ter inzage op verzoek).


Vous êtes intéressé? Contactez-nous!

0032 (0)3 260 60 90
immo@horecapartners.be
Contactez-nous

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid