Over te nemen: trendy en compleet ingerichte ontbijt- en lunchzaak met terras

Top gelegen eigentijdse ontbijt- en lunchzaak in een modern interieur met Scandinavische accenten, voorzien van alle infrastructuur  en apparatuur om onmiddellijk te starten.


Beschrijving

Deze moderne zaak is al snel een vast adres geworden voor een gezond en duurzaam ontbijt en lunch of voor het meenemen van huisgemaakte confituren, dressings en granola’s in hervulbare bokalen.  Door haar ligging in De Havermarkt, een druk bezochte winkelstraat aansluitend op de Grote Markt van Hasselt, trekt De Sladerij zeer veel passage en dus ook veel potentiële klanten.

De Sladerij heeft zo’n 34 zitplaatsen en op het gezellig terras achteraan kunnen nog eens 20 personen plaats nemen.

Scandinavische accenten en planten zorgen voor een lichte en open sfeer van dit pand van bijna 100m².  Centraal in de zaak grijpt de grote koeltoog/saladebar en de open keuken de aandacht van de bezoeker.  Verder is er nog een bijkeuken voor gebruik van de oven en vaatwasmachine. Een kelder met diepvries van 21m² leent zich perfect als stockageruimte.


Voorwaarden

Vraagprijs overname handelsfonds: 30.000euro. De maandelijkse huur bedraagt 1.680 euro.

Wilt u als overnemer morgen starten? Dat kan perfect, de zaak is volledig ingericht en operationeel. Alle nodige infrastructuur is aanwezig en in perfecte staat.

Heeft u mogelijk interesse vraag dan vrijblijvend het presentatiedossier op en ontvang hierbij ook een volledig overzicht van de inboedel, inbegrepen in het handelsfonds dat u overneemt.  Dit is zonder meer een opportuniteit!


Vous êtes intéressé? Contactez-nous!

0032 (0)3 260 60 90
immo@horecapartners.be
Contactez-nous

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid