Overname: boetiekhotel in prachtig domein met privéwoonst en bouwgrond

Prachtig ingericht boutique hotel van minder dan 10 kamers met restaurant, zeer rustig gelegen.


Beschrijving

Het hotel ligt in de kempen ten midden van villa’s uit de betere middenklasse. De toegang tot het domein loopt via een servitude-toegangsweg. Op het domein bevindt zich een kasteelvilla met vijver en ruime tuin, een perceel bouwgrond met een oppervlakte van 1260m² en een achterliggende woning met 2 slaapkamers, tuin en zwembad.

Het domein en de kasteelvilla heeft een prachtige uitstraling en is rustig en gunstig gelegen. De villa verkeert in een uitmuntende staat en is prachtig afgewerkt. Alsook het woonhuis is hoogwaardig afgewerkt. De kamers zijn voorzien van alle comfort en het restaurant heeft een volledig uitgeruste industriële keuken.

In het bestaande gebouw kunnen nog een 5-tal kamers bijgemaakt worden zonder al te grote kosten. De privéwoning op het terrein kan ook dienst doen als te verhuren pand. Samen met de mogelijkheid bij te bouwen op de inbegrepen bouwgronden kunnen er makkelijk nog een aantal kamers worden gecreëerd.


Voorwaarden

Voor dit uniek project omvattende het hotel met restaurant, een privéwoning en een bouwgrond wordt het handelsfonds overgelaten en het vastgoed verkocht.


 


Vous êtes intéressé? Contactez-nous!

0032 (0)3 260 60 90
immo@horecapartners.be
Contactez-nous

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid