Overname van brasserie “ ’t stationneken ” te Baardegem

Over te nemen in Baardegem, gelegen in een rustige wijk: “brasserie ‘t stationneken”. Deze zaak met een sterke reputatie en een vast opgebouwd cliënteel heeft alle troeven in huis voor een succesvolle overname.


Beschrijving

‘t Stationneken is gelegen in de gemeente Baardegem, aan de populaire fietsroute Leireken. ‘t Stationneken beschikt over 108 zitplaatsen binnen en een terras van 40 personen aan de kant van de fietsroute.

Op de 1ste verdieping bevindt zich een ruimte goed voor 30 zitplaatsen. Deze ruimte wordt vooral gebruikt om groepen te ontvangen of kleine feestjes te organiseren. Het 1e verdiep is zonder meer een troef om het rendement van de zaak nog te doen stijgen.

Naast de brasserie bevindt zich ook een uitgebreide parking (in bezit van de gemeente maar mag door alle klanten gebruikt worden) en sinds 2018 is het ook het startpunt van een paardenroute.

De huidige eigenaars hebben door de jaren heen een trouw cliënteel uitgebouwd en maakten de brasserie tot een vaste waarde in de omgeving.

‘t Stationneken is een traditionele brasserie met alle troeven in huis voor een succesvolle overname. Dit is een ideale zaak voor een koppel dat er 100% voor wil gaan.


Voorwaarden

Voor deze brasserie wordt het handelsfonds overgelaten. Vraag het presentatiedossier op en maak kennis met de interessante voorwaarden voor overname.


Vous êtes intéressé? Contactez-nous!

0032 (0)3 260 60 90
immo@horecapartners.be
Contactez-nous

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid