Overname van prachtige B&B met tal van mogelijkheden

Bed and Beyond is een sfeervolle, moderne B&B met wellness experience in het landelijke Opglabbeek en omvat zowel gastenkamers als een privéwoning, het geheel tot in de puntjes afgewerkt.


Beschrijving

B&B Bed & Beyond wordt omringd door natuur en ligt tussen het nationale park “Hoge Kempen”, “Connecterra”, en de “Duinengordel”. Wij geven ook graag mee voor de paardensportbeoefenaars, zowel professioneel als recreatief,  dat ruitersportcentrum “Sentowerpark” op minder dan 3km van de B&B ligt.

Je ziet aan alles dat de eigenaar een binnenhuisarchitect is: aan alle details is gedacht.

Bed and Beyond is uniek dankzij 4 moderne, eigenzinnige kamers en een ruime wellnessruimte die privé kan gehuurd worden. De wellnessruimte bestaat uit een sauna, jacuzzi, klein zwembad en relaxruimte. Elke kamer is rechtstreeks toegankelijk via een aparte toegang. Verder beschikt de B&B over eigen parking, een grote tuin met zonneterras, een overdekt terras met haard, een fietsenstalling en een bijzonder mooi privé-gedeelte (3 slaapkamers).


Voorwaarden

Voor Bed & Beyond worden het vastgoed en de uitbating in zijn geheel verkocht.  

Heb je mogelijks interesse? Vraag het presentatiedossier op en neem kennis van de overnameprijs. Ook de gedetailleerde cijfers van de uitbating, bijkomende plannen en het schattingsverslag van het vastgoed liggen voor jou klaar ter inzage en worden graag toegelicht.


Vous êtes intéressé? Contactez-nous!

0032 (0)3 260 60 90
immo@horecapartners.be
Contactez-nous

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid