Overname van sfeervolle brasserie van 100 zitplaatsen + terras

Traditionele en sfeervolle brasserie van 100 zitplaatsen en terras, met alle troeven in huis voor een succesvolle overname in de regio Heist-op-den-Berg.


Beschrijving

De centrale ligging in een dorpskern in de Zuiderkempen geeft aan deze brasserie een uitnodigend karakter. De ruime aangrenzende parking is bovendien een extra troef. De brasserie is zeer aangenaam en stijlvol ingericht, met een capaciteit van 100 zitplaatsen. Op het overdekte terras kan je nog 35 personen ontvangen.

De keuken is volledig uitgerust en van alle nodige materiaal voorzien. De stockageruimtes, aangevuld met enkele garages en een hangar achteraan de zaak, bieden ruim voldoende opslagmogelijkheden. De zaak is gedeeltelijk vrij van brouwer.

De huidige eigenaars hebben door de jaren heen een zeer mooi cliënteel uitgebouwd en maakten de brasserie tot een vaste waarde in de omgeving. Kortom, een traditionele brasserie met alle troeven in huis voor een succesvolle overname. Aarzel niet om het presentatiedossier op te vragen voor bijkomende informatie.


Voorwaarden

Voor deze brasserie wordt het handelsfonds overgelaten aan 299.000 euro.  Verdere informatie, zoals locatie en huurprijs, kan u opvragen via het presentatiedossier.


Vous êtes intéressé? Contactez-nous!

0032 (0)3 260 60 90
immo@horecapartners.be
Contactez-nous

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid