Te koop: feestzaal met restaurant en privéwoonst

Overname aandelen van goed gelegen feestzaal, inclusief restaurant, prachtig terras en privéwoonst


Beschrijving

Deze zaak is een combinatie van feestzaal met restaurant. Het restaurantgedeelte heeft een aparte ingang ten opzichte van de feestzaal.

Aan de voorkant van het gebouw is er een intiem terras zodat gasten van het restaurant gezellig kunnen tafelen. Het restaurant zelf biedt plaats aan een 40-tal couverts.

Het gebouw heeft zowel aan de binnenkant, als aan de buitenkant een moderne uitstraling. Ook op het vlak van domotica en technische uitrusting is dit een zeer hedendaagse feestzaal. Tussenwanden kunnen de zaal vergroten of verkleinen. Op die manier biedt de feestzaal plaats aan 235 personen (+/-215 personen met dansvloer).

Een prachtig terras rondom de feestzaal zorgt ervoor dat meer dan één feest ook een buitengedeelte kan hebben.

De keuken is bijzonder sterk uitgerust en voorzien van alle nodige apparatuur om een feest in de beste omstandigheden te kunnen organiseren. Er zijn twee keukengedeeltes om een optimale voorbereiding en service te kunnen aanbieden in zowel restaurant als feestzaal. De verdere technische uitrusting en de stockagemogelijkheden van de zaak zijn praktisch en kwalitatief.

Op de 1ste verdieping is er een appartement van 90 m². Dit appartement kan door de nieuwe eigenaar worden bewoond, maar zou ook ingezet kunnen worden in het bedrijf en verhuurd worden aan het huwelijkskoppel bijvoorbeeld.

De zaak is 100 % vrij van brouwer en er wordt al jarenlang gebruik gemaakt van GKS, wat garant staat voor 100 % zekere omzet


Voorwaarden

Het betreft de overname van de aandelen van de vennootschap met daarin het vastgoed (incl. woonst) én de activiteiten van feestzaal en restaurant.

Vraagprijs: €875.000


 


Vous êtes intéressé? Contactez-nous!

0032 (0)3 260 60 90
immo@horecapartners.be
Contactez-nous

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid