Zelfstandige Horeca uitbater voor Bistro / Restaurant

Voor deze volledig ingerichte bistro / restaurant zoeken wij een gemotiveerde Horeca uitbater / koppel met zin om te ondernemen.


Beschrijving

Op de site van het oude zwembad in Willebroek is in 2011 door Investpro NV een prachtig gebouwencomplex ontwikkeld met comfortabel ingerichte seniorenflats, gecombineerd met luxueuze appartementen, winkelruimtes, burelen en op het gelijkvloers een bistro-restaurant met een 100-tal zitplaatsen. De bistro heeft een modern en gezellig interieur, en een zonnig terras aan de straatkant.

In het verleden werd in de zaak een klassieke Belgische keuken met een moderne toets aangeboden. Intussen is de bistro al enkele maanden gesloten, wat maakt dat de nieuwe uitbater de kans krijgt om desgewenst in samenspraak met de eigenaars een aangepast concept uit te werken. Bovendien worden er uitzonderlijk gunstige voorwaarden aangeboden, aangezien de eigenaars zich bewust zijn van de moeilijke en onzekere situatie naar aanleiding van de coronacrisis.

De bistro ligt op een gemakkelijk bereikbare locatie, met een directe aansluiting naar de A12 voor Brussel en Antwerpen, en de N16 voor Mechelen en Sint-Niklaas.

Voor deze mooie en volledig ingerichte bistro / restaurant, zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. Hij/zij zal de volledige verantwoordelijkheid dragen over de uitbating van het restaurant. De uitbating leent zich ook perfect voor een koppel, dat deze voor eigen rekening verricht.

Horeca Partners gaat dagelijks op zoek naar zelfstandige uitbaters voor restaurants, hotels of brasseries, waarvan de eigenaar van het vastgoed niet operationeel bij de horecazaak betrokken is.

Als zelfstandige uitbater wil jij je engageren, en beschik je over een gezonde ondernemingszin. Je hoeft geen grote investeringen te doen, maar kan met een beperkte eigen kapitaalsinbreng en veel doorzettingsvermogen een horecazaak uitbaten.

Dankzij een duidelijke communicatie en een correcte overeenkomst helpt Horeca Partners bij de totstandkoming van de ideale match tussen eigenaar en uitbater. Zo kunnen jullie zich beiden helemaal vinden in het toekomstige partnership.

Wie zoeken we?

 • Een, bij voorkeur gediplomeerd, horecaondernemer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.
 • Een koppel dat bijvoorbeeld de taken van chef-kok en zaalverantwoordelijke kan opnemen.

Taken van de zelfstandige uitbater

 • Je draagt de commerciële verantwoordelijkheid;
 • Je plaatst de bestellingen;
 • Je werft personeel aan;
 • Je doet de nodige administratie;
 • Je zorgt voor een goede communicatie tussen het personeel en de klanten;
 • Je bent het gewend de handen uit de mouwen te steken en je optimaal in te zetten;
 • Je hebt kennis van de HACCP-wetgeving en andere wettelijke normen en verplichtingen.

Voorwaarden

 • Een bedrijfsklaar concept met beperkte investering en zeer gunstige voorwaarden
 • Je krijgt een volledig ingerichte horecazaak
 • Je werkt op zelfstandige basis onder een uitbatingsovereenkomst 
 • Je krijgt een professionele begeleiding vanuit Horeca Partners bij het hele onderhandelingsproces

Vous êtes intéressé? Contactez-nous!

0032 (0)3 260 60 90
immo@horecapartners.be
Contactez-nous

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid