Gratis inspirerend netwerkevent rond Toegankelijk Toerisme in Antwerp Comics Station

Bericht geplaatst op 01/10/2018

Om toegankelijkheid in toerisme en horeca meer in de kijker te zetten, organiseert Horeca Partners op 11 oktober 2018 een inspiratienamiddag in het indoor pretpark Comics Station in Antwerpen.

Wat kan je verwachten?

Topsprekers (o.a. Toerisme Vlaanderen en Horeca Vlaanderen) stellen de resultaten van een Erasmus+ project voor, en schetsen de huidige situatie en de belangrijkste trends op het gebied van toegankelijkheid. Inspirerende case studies uit binnen- en buitenland sluiten de namiddag af.

Na de presentaties heb je de unieke kans om enkele attracties van Comics Station (gebouwd met speciale aandacht voor toegankelijkheid) te ontdekken. Bovendien is toegang tot het evenement en de rondleiding volledig gratis.

Mis dit niet!

Voor meer informatie over het programma en tickets kan je terecht op de evenementpagina. Mis dit gratis netwerkevenement niet, en schrijf je snel in, want het aantal deelnemers is beperkt!

Het evenement sluit het Europese Erasmus+ project “Occupational Profile for Thermal Care Agents” af, waarin Horeca Partners als partner voor België fungeert. Voertaal tijdens de namiddag is dan ook Engels.

Filip Nicasi: "Dat wordt een topevent!"

Nieuwsoverzicht