Personeel

Vind personeel

Personeel is de motor van een onderneming, maar de juiste medewerkers aantrekken is niet evident. Horeca Partners ondersteunt jouw HR-dienst en gaat op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor jouw vacatures. We hebben ons gespecialiseerd in de werving en selectie van managementprofielen in de ruime horeca- en voedingssector.

Vind een zelfstandige uitbater

Wil je jouw horecazaak niet meer zelf operationeel runnen?

Vraag zeker meer informatie over onze formule ‘zelfstandige uitbating’. Wij zijn regelmatig op zoek naar zelfstandige uitbaters die met een beperkte investering, maar met veel ondernemingszin een zaak gaan leiden.

Wil je een zaak zelfstandig uitbaten? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Hoe gaan we te werk?

  1. We starten met een intakegesprek
  2. We stellen een functie- en profielanalyse op en publiceren de advertentie
  3. We doen de volledige screening en selectie
  4. We nemen, indien nodig, psychologische testen en/of een assessment centre af van de geselecteerde kandidaten
  5. We maken een rapport over onze vaststellingen

Onze vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Staat de ideale job voor jou er niet bij? Bezorg ons gerust je cv en laat ons weten wat je zoekt. Komt er zo’n vacature vrij? Dan brengen we jou meteen op de hoogte.

Zelfstandige uitbater voor succesvolle combinatie van een brasserie, originele attractie en evenementenruimte op één locatie!

Deze unieke combinatie van brasserie, originele attractie en feestzaal, op een zichtbare en goed bereikbare locatie, is de perfecte uitdaging voor een ondernemende zelfstandige uitbater (uitbatingskoppel).   

Antwerpse Kempen

Couple de concierges

Pour une maison familiale à Laethem-Saint-Martin (près de Gand) nous recherchons un couple de concierges qui seront responsable de l'entretien de la maison et le jardin.

Laethem-Saint-Martin België

Conciërge koppel

Voor deze familiale woning in Sint-Martens-Latem (vlakbij Gent) zoeken we een conciërge koppel dat het onderhoud van het huis (zowel binnen als buiten) en de tuin verzorgt.

Sint-Martens-Latem België

Chef-kok voor Bistro Céline

Voor deze hippe Bistro aan de rand van Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en creatieve Chef-kok.

Heusden - Gent België

Keukenchef voor Oesterbar/ Restaurant te Blankenberge

Heb je horecakriebels, een sterke drive, pakken ambitie, wilde dromen, veel goesting en grootse plannen? Wil je hard werken en goed verdienen – op een toplocatie met vakantiegevoel – in een vaste waarde, alles vers gemaakt met top ingrediënten? Grijp dan je kans en laat je door topondernemers ondersteunen zodat jij je kan uitleven in de keuken en de kneepjes van het vak leren!

Blankenberge België

Zaalverantwoordelijke voor Oesterbar/ Restaurant te Blankenberge

Heb je horecakriebels, een sterke drive, pakken ambitie, wilde dromen, veel goesting en grootse plannen? Wil je hard werken en goed verdienen – op een toplocatie met vakantiegevoel – in een vaste waarde, met leuke collega’s en vrolijke klanten? Grijp dan je kans en laat je door topondernemers ondersteunen zodat jij je kan uitleven als gastvrouw of -heer en de kneepjes van het vak leren!

Blankenberge België

Maître d’hôtel voor luxe brasserie

Ben jij een geboren gastheer of gastvrouw? Solliciteer dan voor onze vacature van Maître d'hôtel voor een luxueuze brasserie in het bruisende hart van Knokke.

Knokke België

Chef productiekeuken voor grote luxe brasserie

Voor een grote luxe brasserie in Knokke zoeken we een Chef-kok productiekeuken. Ben jij de geknipte leider om de andere koks aan te sturen en mee na te denken over efficiënte processen en lekkere gerechten? 

Knokke België

Medewerker receptie en zaal voor klein hotel

Voor een nieuw, gerenoveerd hotel in Knokke zijn we op zoek naar aan allround medewerker die zowel inzetbaar is aan de hotelreceptie als in de zaal van de brasserie.

Knokke België

Koppel (Chef / Maître) voor Restaurant Venitien

Voor Restaurant Venitien op de Zeedijk van Blankenberge zijn wij op zoek naar een sympathiek en dynamisch Management koppel. Als koppel (of 2 partners) nemen jullie de belangrijke rollen van zowel Keukenchef als Maître d’hôtel op.

Zeedijk 115 Blankenberge België

Horeca uitbater voor Bistro / Restaurant

Voor deze volledig ingerichte bistro / restaurant zoeken wij een gemotiveerde Horeca uitbater / koppel met zin om te ondernemen.

Willebroek België
Op zoek naar personeel?