Personeel

Vind personeel

Personeel is de motor van een onderneming, maar de juiste medewerkers aantrekken is niet evident. Horeca Partners ondersteunt jouw HR-dienst en gaat op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor jouw vacatures. We hebben ons gespecialiseerd in de werving en selectie van managementprofielen in de ruime horeca- en voedingssector.

Vind een zelfstandige uitbater

Wil je jouw horecazaak niet meer zelf operationeel runnen?

Vraag zeker meer informatie over onze formule ‘zelfstandige uitbating’. Wij zijn regelmatig op zoek naar zelfstandige uitbaters die met een beperkte investering, maar met veel ondernemingszin een zaak gaan leiden.

Wil je een zaak zelfstandig uitbaten? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Hoe gaan we te werk?

  1. We starten met een intakegesprek
  2. We stellen een functie- en profielanalyse op en publiceren de advertentie
  3. We doen de volledige screening en selectie
  4. We nemen, indien nodig, psychologische testen en/of een assessment centre af van de geselecteerde kandidaten
  5. We maken een rapport over onze vaststellingen

Onze vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Staat de ideale job voor jou er niet bij? Bezorg ons gerust je cv en laat ons weten wat je zoekt. Komt er zo’n vacature vrij? Dan brengen we jou meteen op de hoogte.

Algemeen Directeur Floreal Holidays

Voor Floreal Holidays zijn we op zoek naar een Algemeen Directeur die een ​​strategische visie zal kunnen ontwikkelen, rekening houdend met de waarden van de vakbondswereld.

Brussel België

Souschef bij Brasserie De Vogelenzang

Voor de trendy en drukke Brasserie De Vogelenzang in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een dynamische en ervaren Souschef die op korte termijn kan doorgroeien.

België

Chef Gerant Hospitals – Sodexo

Voor Sodexo zijn wij op zoek naar Chef Gerant met sterke technische, operationele en people skills die gestationeerd zal zijn in het UZA te Edegem.

Edegem België

Conseiller Culinaire – Unilever Food Solutions

Pour renforcer l'équipe, Unilever Food Solutions est à la recherche d'un conseiller culinaire enthousiaste ayant une expérience des cuisines de collectivité et de solides compétences en matière de présentation.

Belgique België

Culinair Adviseur – Unilever Food Solutions

Voor de versterking van hun team is Unilever Food Solutions op zoek naar een enthousiaste Culinair Adviseur met een achtergrond in grootkeukens en sterke presentatie skills.

België België

Zelfstandige uitbater Clubhuis Royal Yacht Club van België

We zoeken een zelfstandige uitbater voor de befaamde Royal Yacht Club van België. Wil jij instaan voor de uitbating van het clubhuis gelegen aan de jachthaven Linkeroever Antwerpen? 

Thonetlaan 133 Antwerpen België

Directeur Général Floreal Holidays

Pour Floreal Holidays nous recherchons un Directeur qui a la capacité à développer une vision stratégique tout en tenir compte des valeurs du monde syndical.

Bruxelles België

Op zoek naar personeel?