Personeel

Vind personeel

Personeel is de motor van een onderneming, maar de juiste medewerkers aantrekken is niet evident. Horeca Partners ondersteunt jouw HR-dienst en gaat op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor jouw vacatures. We hebben ons gespecialiseerd in de werving en selectie van managementprofielen in de ruime horeca- en voedingssector.

Vind een zelfstandige uitbater

Wil je jouw horecazaak niet meer zelf operationeel runnen?

Vraag zeker meer informatie over onze formule ‘zelfstandige uitbating’. Wij zijn regelmatig op zoek naar zelfstandige uitbaters die met een beperkte investering, maar met veel ondernemingszin een zaak gaan leiden.

Wil je een zaak zelfstandig uitbaten? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Hoe gaan we te werk?

  1. We starten met een intakegesprek
  2. We stellen een functie- en profielanalyse op en publiceren de advertentie
  3. We doen de volledige screening en selectie
  4. We nemen, indien nodig, psychologische testen en/of een assessment centre af van de geselecteerde kandidaten
  5. We maken een rapport over onze vaststellingen

Onze vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Staat de ideale job voor jou er niet bij? Bezorg ons gerust je cv en laat ons weten wat je zoekt. Komt er zo’n vacature vrij? Dan brengen we jou meteen op de hoogte.

Horeca uitbater voor Bistro / Restaurant

Voor deze volledig ingerichte bistro / restaurant zoeken wij een gemotiveerde Horeca uitbater / koppel met zin om te ondernemen.

Willebroek België

Zelfstandige uitbater Clubhuis Royal Yacht Club van België

We zoeken een zelfstandige uitbater voor de befaamde Royal Yacht Club van België. Wil jij instaan voor de uitbating van het clubhuis gelegen aan de jachthaven Linkeroever Antwerpen? 

Thonetlaan 133 Antwerpen België

Assistent Restaurant Manager

We zoeken een Assistent Restaurant Manager met pit én passie voor een buffet- en grillconcept in de regio Zuid-Antwerpen. 

regio Zuid-Antwerpen België

Restaurant Manager

Voor een buffet- en grillconcept, regio Zuid-Antwerpen, zoeken we een Restaurant Manager gewapend met passie en ervaring. 

regio Zuid-Antwerpen België

Couple de concierges / Cleaning couple

Pour une famille dans la région de Gand, nous recherchons un couple de concierges non-résidents qui s'occupera de l'entretien ménager quotidien. Le couple de concierges vit de préférence dans la région et s'occupe des tâches ménagères ensemble. // For a family in the region of Ghent, we are looking for a non-resident concierge couple who will take care of the daily housekeeping. The concierge couple preferably lives in the area and does the household work together. 

Région de Gand / Ghent region België

Conciërge / poets koppel voor familie in regio Gent

Voor een familie in de regio rond Gent zijn we op zoek naar een niet-inwonend conciërge / poets koppel dat zal instaan voor het dagelijkse huishouden tijdens de week.

regio Gent België

Zelfstandige uitbater Clubhouse Rinkven Golfclub

Voor de befaamde Rinkven Golfclub zijn wij op zoek naar een zelfstandige uitbater die zal instaan voor de uitbating van de brasserie/clubhouse.

Sint Jobsteenweg 120 Schilde België

Restaurant Manager voor PITAYA

Voor deze trendy Thai Streetfood keten zoeken we een dynamische Restaurant Manager voor de opening van hun eerste vestiging in Vlaanderen, nl. Antwerpen.

Antwerpen België

Directeur Général Floreal Holidays

Pour Floreal Holidays nous recherchons un Directeur qui a la capacité à développer une vision stratégique tout en tenir compte des valeurs du monde syndical.

Bruxelles België

Algemeen Directeur Floreal Holidays

Voor Floreal Holidays zijn we op zoek naar een Algemeen Directeur die een ​​strategische visie zal kunnen ontwikkelen, rekening houdend met de waarden van de vakbondswereld.

Brussel België

Chef-kok voor Bistro Céline

Voor deze hippe Bistro aan de rand van Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en creatieve Chef-kok.

Heusden - Gent België

Medewerker receptie en zaal voor klein hotel

Voor een nieuw, gerenoveerd hotel in Knokke zijn we op zoek naar aan allround medewerker die zowel inzetbaar is aan de hotelreceptie als in de zaal van de brasserie.

Knokke België

Op zoek naar personeel?