Personeel

Vind personeel

Personeel is de motor van een onderneming, maar de juiste medewerkers aantrekken is niet evident. Horeca Partners ondersteunt jouw HR-dienst en gaat op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor jouw vacatures. We hebben ons gespecialiseerd in de werving en selectie van hogere management- en directieprofielen in de ruime horeca- en voedingssector.

Vind een zelfstandige uitbater

Wil je jouw horecazaak niet meer zelf operationeel runnen?

Vraag zeker meer informatie over onze formule ‘zelfstandige uitbating’. Wij zijn regelmatig op zoek naar zelfstandige uitbaters die met een beperkte investering, maar met veel ondernemingszin een zaak gaan leiden.

Wil je een zaak zelfstandig uitbaten? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Hoe gaan we te werk?

  1. We starten met een intakegesprek
  2. We stellen een functie- en profielanalyse op en publiceren de advertentie
  3. We doen de volledige screening en selectie
  4. We nemen, indien nodig, psychologische testen en/of een assessment centre af van de geselecteerde kandidaten
  5. We maken een rapport over onze vaststellingen

Onze vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Staat de ideale job voor jou er niet bij? Bezorg ons gerust je cv en laat ons weten wat je zoekt. Komt er zo’n vacature vrij? Dan brengen we jou meteen op de hoogte.

Culinair Adviseur – Unilever Food Solutions

Voor de versterking van hun team is Unilever Food Solutions op zoek naar een enthousiaste Culinair Adviseur met een achtergrond in grootkeukens en sterke presentatie skills.

België België

Conseiller Culinaire – Unilever Food Solutions

Pour renforcer l'équipe, Unilever Food Solutions est à la recherche d'un conseiller culinaire enthousiaste ayant une expérience des cuisines de collectivité et de solides compétences en matière de présentation.

Belgique België

Gerant in loonverband voor parochiecentrum en taverne

Voor zowel taverne ‘Achter de toren’ als voor de verhuring van de zalen van het Parochiecentrum in Balen zijn wij op naar een Gerant (of koppel) in loonverband. 

Gustaaf Woutersstraat 29 Balen België

Zelfstandige uitbater clubhuis Taccoen – VVW Gent-Leie

Bent u de toekomstige uitbater van het Clubhuis van watersportvereniging VVW Gent-Leie gelegen aan de oevers van de Leie in het hart van Gent?

VVW Gent-Leie – Snepkaai (post adres: Snepdijk 22) – 9000 Gent België

Op zoek naar personeel?