Horeca Partners - voor wie écht vooruit wil!

Jouw one-stop-adviesshop in horeca, voeding, FMCG, toerisme, recreatie & vrije tijd

Horeca Partners biedt advies & begeleiding op maat voor organisaties die zich in en rondom de horeca, toerisme en vrijetijdssector bevinden.
Iedereen kan bij ons terecht. Zo bieden wij ook specifieke begeleidingen aan voor starters en overlaters.

Onze drie pijlers zijn:

Nieuw eco-vriendelijk eethuis in kasteel Groenendaal zoekt uitbater

Eethuis Groenendaal in Hoeilaart

 

Natuurinvest en het Agentschap Natuur en Bos starten de zoektocht naar een kandidaat-uitbater voor het eethuis aan het kasteel van Groenendaal te Hoeilaart. Ideaal gelegen te midden van het indrukwekkende Zoniënwoud, en op een steenworp van Brussel, met idyllisch zicht op de mooie vijvers.

De site moet het logische verlengstuk zijn van een stevige wandeling in het spraakmakende Zoniënwoud. Het concept moet een totaalbeleving bieden die de natuur omarmt en binnenbrengt. Naast de uitbating van het eethuis is er een mogelijkheid voor de kandidaat om de vergader- en opleidingsruimtes van het kasteel van Groenendaal mee op te nemen in de uitbating.

Meer informatie over het dossier kan je opvragen bij mevrouw Jacinte Monsieur via jacinte.monsieur@vlaanderen.be of 0473/859714. Een bezoekmoment kan op afspraak georganiseerd worden.

Een correcte waardebepaling

Aan welke prijs verkoop ik mijn zaak?

 

Eerste resultaten in het onderzoek naar Thermal Care in Europa

infographic - onderzoek naar de competenties voor Thermal Care Therapeuten in 6 Europese Landen

Internationaal Erasmus+ Project Thermal Care

Erasmus+ Thermal Care

Eind 2016 kreeg Horeca Partners van de Europese Unie de opdracht om een studie te maken naar thermale behandelingen in het kader van recreatief en medisch toerisme.

Samen met een aantal internationale partners uit Turkije, Portugal, Slovenië en Bulgarije bekijken we het huidige marktaanbod, en welke kennis en vaardigheden er nodig zijn om deze behandelingen uit te voeren.

In de volgende fases zal onder andere trainingsmateriaal ontwikkeld worden voor medewerkers in de "Thermal Care".

Het volledige project wordt afgerond eind 2018.

Horeca trakteert op duurdere pinten

Grote brouwerijen slaan hun bierprijzen op. Hoe kan je als horecazaak dan rendabel blijven? Filip Nicasi reageert in De Tijd.

Het volledige artikel kan je hier lezen.

De selectie van een zelfstandige uitbater

In dit kort videofragment, krijg je een goed beeld van hoe de selectie van een zelfstandige uitbater bij Horeca Partners verloopt.

Ben je op zoek naar een uitbater voor je horecazaak?
Ben je zelf op zoek naar een horecazaak om uit te baten?
Of wil je graag wat meer informatie over deze formule?

Aarzel niet om vrijblijvend Contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al je vragen!

21-02-2018
Beste lezer In deze nieuwsbrief ontdek je onze nieuwste vacatures, en een aantal interessante overnamemogelijkheden. We vragen ook extra aandacht voor enkele uitbatingsoproepen: Auberge le Hibou in Izier (Durbuy) Restaurant Prieure de Conques in Florenville Het Jagershof in Knesselare Voor ...

Onze klanten

BRASSERIE PAKHUIS VERRAX EUROPEES PARLEMENT INVESTPRO NV NS STATIONS KEMPENS LANDSCHAP VZW Marriott Ghent PEPSICO SD WORX KASTEEL GRAVENHOF Baxter Storey S&R GROEP CORA CGSLB WALLONIE-ASBL VACANCES ARDENNES BONDUELLE BENELUX AUTOGRILL BELUX COLMAR   -   SBARRO DR OETKER N.V. LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS HAMAL SIGNATURE NV VULPIA CARLSBERG - VASCO Ondersteunend Centrum van het Agentschap voor Natuur en Bos OPDEBEECK STAD ANTWERPEN
Horecapartners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Weigeren