Selectie en Rekrutering in horeca en toerisme

DE DIENST 'SELECTIE EN REKRUTERING'

Onze dienst 'Selectie en Rekrutering' wordt voor verschillende human resource diensten ingeschakeld.

 

Selectiebureau

De belangrijkste dienst die wij aanbieden is het verzorgen van een totale selectie en rekrutering. Als Selectiebureau is Horeca Partners reeds 20 jaar gespecialiseerd in het invullen van functies in voeding, horeca, toerisme en recreatie.

Horeca Partners startte met de selectie en rekrutering hoofdzakelijk binnen de horecasector. Vandaag de dag gaan wij nog steeds op zoek naar managementfuncties in de horecasector, maar daarnaast ligt onze focus meer en meer op de voedingsbedrijven en dus de toeleveranciers van de horecasector.

We hanteren nog steeds de term Horeca, maar zouden het breder willen omschrijven als: ‘alles wat in relatie staat met eten, drinken, slapen en ontspannen (recreatie).

 

Assessment Centre

Een tweede dienst die wij aanbieden is het afnemen van een Assessment Centre. Voor het assessment Center zijn er twee mogelijkheden:

  • Wij gaan op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw openstaande vacature, het assessment center maakt deel uit van de totale selectie en rekrutering.

  • U heeft als bedrijf zelf de selectie verzorgd voor uw openstaande vacature en zit nu met een aantal eindkandidaten die u door ons wil laten screenen. U doet dus enkel beroep op Horeca Partners voor het afnemen van een Assessment Center en niet voor een selectieopdracht.

 

Uitbater horecazaak

Naast onze vacatures in loondienst, hebben wij een nieuwe succesformule “Uitbater horecazaak”, waarbij wij op zoek gaan naar horecaondernemers die op zelfstandige basis een horecazaak willen uitbaten. De openstaande vacatures als uitbater van een horecazaak vindt u ook in ons vacature aanbod.

Neem zeker ook een kijkje op deze pagina
Uitbater horecazaakvoor meer informatie en aarzel zeker niet Contact met ons op te nemen indien u hier vragen bij heeft.

Horecapartners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Weigeren