Kantoorruimtes te huur op centrale locatie te Antwerpen

Bericht geplaatst op 10/01/2020

DESGUINLEI 184 – 2018 ANTWEPREN

Kantoorruimtes te huur op centrale locatie te Antwerpen. De ruimtes bevinden zich in een herenhuis in de populaire Expowijk, vlakbij de Antwerpse Ring. Hierdoor is zowel Gent als Brussel makkelijk bereikbaar. Maakt u gebruik van het openbaar vervoer? Het station van Antwerpen Zuid is op 10 minuten wandelen. Tram en bus bevinden zich op nog geen 2 minuten wandelen.

Ter beschikking gestelde ruimtes

De 2de verdieping bestaat uit een kantoorruimte van 40 m² op parketvloer, opsplitsbaar in twee ruimtes van 23,20 m² en 17,10 m². De kantoorruimte beschikt over dubbele beglazing, intercom, airconditioning en WiFi.

* VERHUURD* De 3de verdieping bestaat uit twee kantoorruimtes van elk 15,96 m² en een berging van 5 m² op parketvloer. Deze kantoorruimte beschikt over dubbele beglazing, intercom, airconditioning en WiFi.

Faciliteiten

Gemeenschappelijke kitchenette, gemeenschappelijk sanitair, gemeenschappelijke badkamer met douche, intercom en airconditioning. Op afspraak kunt u gebruik maken van vergaderruimtes om te vergaderen en bezoekers te ontvangen.

Voor meer informatie of een afspraak ter plaatse, contacteer ons op het nummer 03/260.60.90 of mail ons: info@horecapartners.be.

Financieel

2de verdieping: 750,00 euro/maand kosten inbegrepen (gas, water en elektriciteit)
3de verdieping: 500,00 euro/maand kosten inbegrepen (gas, water en elektriciteit) *VERHUURD*

Nieuwsoverzicht