OPROEP: VGC zoekt uitbater voor Bistro Op-Weule

Bericht geplaatst op 06/11/2020

Bistro Op-Weule

De VGC zoekt een nieuwe uitbater voor de Bistro van gemeenschapscentrum Op-Weule in Sint-Lambrechts-Woluwe.

De Bistro moet een laagdrempelig en gezellig trefpunt worden. Een cultuurplek waar jong en oud zich welkom voelen en waar regelmatig sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden.
Als uitbater ga je op een duurzame manier tewerk, op het vlak van inrichting, aanbod en personeelsinzet. Ook sociale economie is mogelijk.

Bistro Op-Weule bestaat onder andere uit een caféruimte, bar en een recent geplaatste kitchenette voor snacks en eventueel ook dagschotels. De Bistro deelt een aantal ruimtes met het gemeenschapscentrum, zoals een tentoonstellingszaal, sanitair, binnenkoer en een bar in de Loods (de grote zaal). In hetzelfde gebouw bevindt zich ook de Sint-Lambertusbibliotheek. Een goede wisselwerking tussen de drie gebruikers, GC, bibliotheek en Bistro, wordt dus een aandachtspunt.

Wordt dit jouw Bistro?  

De Bistro van gemeenschapscentrum Op-Weule in Sint-Lambrechts-Woluwe zoekt een nieuwe uitbater vanaf maart 2021. Ben jij gastvrij, ondernemend en enthousiast? Weet jij hoe je een gezellig eetcafé uitbaat waar iedereen zich welkom voelt? Ben je geïnteresseerd in cultuur? Is duurzaamheid voor jou belangrijk of ben je een sociaal ondernemer? Stel je dan kandidaat!

Een uitdaging voor jou? 

Oproep Bistro Op-Weule

Nieuwsoverzicht