Nieuws

Toepassingen van AI-software in de Hotelsector

30/04/2024

Artificiële Intelligentie wordt tegenwoordig meer en meer gebruikt in de Hotelsector, en zeker ook achter de schermen. Als partner voor het Europese Erasmus+ project Horeca 5.0 (https://ai.horecaccess.eu) onderzochten we met Horeca Partners verschillende toepassingen. Hieronder geven we een overzichtje van de belangrijkste AI-hotelsoftware toepassingen: Boekingssoftware...

Lees meer

ADVANCE project – Newsletters

07/03/2024

ADVANCE project – Newsletters Advancing Municipal Circular Economy Are you a HoReCa business or a Municipality? Do you want to become more sustainable and reduce foodwaste? Do you care for the environment? If your answer is yes, you are at the right place, keep reading...

Lees meer

Multiplier Event for ADVANCE Food Waste project

29/02/2024

Multiplier Event for ADVANCE On February 26th, Horeca Partners organised a Multiplier Event for an interested audience in Restaurant Jerom, Antwerp, to present the results of the ADVANCE project. The attendees were horeca professionals, business owners and representatives of both VET organisations such as Horeca...

Lees meer

ADVANCE Food Waste project

14/06/2022

ADVANCE Food Waste De komende twee jaar zullen we met Horeca Partners meewerken aan het Europees Project ADVANCE Food Waste. Begin mei trok Filip naar Athene voor de kick-off meeting. Het ADVANCE-project wil gemeenten & horeca stimuleren en helpen om voedselverspilling tegen te gaan. Zo...

Lees meer

Efficiënt samenwerken met je boekhouder

10/05/2022

“Een goede boekhouder verdient zichzelf terug”: een slogan die je ongetwijfeld al wel eens hebt gehoord. Om die goede boekhouder te vinden, ga je best niet over één nacht ijs bij het opstarten van een samenwerking. Vertrek steeds vanuit je eigen noden, wensen en verwachtingen...

Lees meer

Je horecazaak organiseren met minder personeel

10/01/2022

Geschikt personeel vinden was in de horecasector nooit een evidentie. Nu deed de coronacrisis er nog eens een schepje bovenop. Veel werknemers hebben de sector verlaten op zoek naar meer werkzekerheid. Anderen hebben geproefd van een socialer leven zonder avond- en weekendwerk. Heel wat horecazaken...

Lees meer

Hulpmiddelen bij time management

13/12/2021

Voor wie een horecazaak runt zijn overuren kloppen en ellenlange to-do lijstjes vaak dagelijkse kost. De basics rond time en selfmanagement helpen je om jouw beschikbare tijd als horecaondernemer efficiënt en effectief te gebruiken. Daarnaast zijn er ook heel wat hulpmiddelen die je kunt inzetten...

Lees meer

Time management voor horecaondernemers

08/11/2021

Voor wie een horecazaak runt zijn overuren kloppen en ellenlange to-do lijstjes vaak dagelijkse kost. Heb jij soms ook het gevoel dat je niet alles georganiseerd krijgt? Zou je graag wat extra uurtjes in een dag hebben? Deze basics rond time en selfmanagement helpen je...

Lees meer

Week van de Bedrijfsoverdracht

18/10/2021

Week van de Bedrijfsoverdracht 15 – 19 november Elk jaar organiseert het Agentschap Ondernemen & Innoveren de Week van de Bedrijfsoverdracht. Men wil hiermee: ondernemers aanmoedigen om over bedrijfsoverdracht na te denken en erover te praten; ondernemers veel kansen geven om zich te informeren over...

Lees meer