Nieuws

Horeca in coronamodus. Hoe houden we het veilig?

10/04/2020

Horeca in coronamodus. Hoe houden we het veilig? Je hoort en leest allerlei adviezen en opinies, ook fake news, en de communicatie rond Covid-19 is vaak niet helder (genoeg) om precies te weten wat mag, kan of moet in specifieke situaties. Vandaar dat we voor...

Lees meer

Wij steunen #HoReCaComeBack

03/04/2020

Wij steunen #HoReCaComeBack Gasten ontvangen op uw terras, lekkere ingrediënten omtoveren tot een hemels gerecht in uw restaurant of een afterwork organiseren op vrijdagavond, het leek ons allemaal vanzelfsprekend en we genoten ervan. Tot zo’n twee weken geleden. We blijven met z’n allen in “ons...

Lees meer

5 originele Valentijnsacties in de horeca

14/02/2020

Het is Valentijnsdag, hét grote feest van de liefde. Of je het nu commerciële onzin vindt of niet, de liefde hangt in de lucht en wordt uitvoerig gevierd. Vooral de horecasector profiteert van deze feestdag. Veel horecaondernemingen pakken dan ook graag uit met speciale aanbiedingen,...

Lees meer

Tips voor logies: het belang van een goed afgebakende doelgroep

22/01/2020

Een doelgroep afbakenen voor je logies is vaak lastig. Veel ondernemers willen of durven hier geen keuze te maken. Het lijkt in eerste instantie misschien verstandig om te mikken op een zo breed mogelijk publiek. Toch is het belangrijk om je doelgroep duidelijk te bepalen,...

Lees meer

HORECACCESS Multiplier Event

10/12/2019

HORECACCESS Multiplier Event Op 4 december organiseerde Horeca Partners het eerste HORECACCESS Multiplier Event in Brussel. Het event vond plaats in het gebouw van Het Vlaams-Europees verbindingsagentschap (VLEVA) in het centrum van Brussel. Alle partners waren op dit evenement aanwezig, evenals verschillende externe sprekers en...

Lees meer

Horecapersoneel vinden én houden: 8 tips

25/09/2019

Het is een van de grootste uitdagingen in de sector: goed horecapersoneel vinden én houden. Nochtans is gemotiveerd, empathisch en deskundig personeel een belangrijk en vaak onderschat onderdeel van jouw marketingmix. Je personeel fungeert als aanspreekpunt voor de klant en heeft vanzelfsprekend een grote invloed...

Lees meer

Interview met zaakvoerder Filip Nicasi: “Ik doe al 20 jaar lang elke dag wat ik graag doe”

19/09/2019

Filip Nicasi is dit jaar al 20 jaar bij Horeca Partners. Hij doet zijn job nog altijd met evenveel, of zelfs meer, goesting en passie als bij de start van zijn carrière.  Je bent nu 20 jaar bij Horeca Partners. Hoe ben je hier terecht...

Lees meer

Onze trendspotter in Budapest

19/08/2019

In juni hebben we met Foodservice Network België Budapest afgeschuimd op zoek naar interessante concepten. Filip Nicasi geeft hieronder zijn persoonlijke uitschieters mee. Hostels met drinking games Budapest mikt duidelijk op een jong publiek. In de stad vind je heel wat jeugdherbergen gaande van very...

Lees meer

Een eigen soundtrack voor elk restaurant

12/08/2019

Bepaal bewust de soundtrack van je restaurant, want als uitbater van een horecazaak kan je met jouw muziekkeuze het gedrag van je gasten beïnvloeden. Uit onderzoek blijkt dat consumenten bij de juiste tonen langer blijven en meer geld spenderen. Het volume bepaalt dan weer of...

Lees meer

Iets interessant gelezen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief, en ontvang maandelijks enkele blogberichten eenvoudig via e-mail.

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid