Ons team

Charlotte

Charlotte Bolle

Charlotte Bolle

Charlotte volbrengt haar studies Psychologie aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen. Ze doet ervaring op als consultant bij Vedior Interim, om daarna bij Horeca Partners aan de slag te gaan. Charlotte komt uit een hotelierfamilie en groeide op in hotels en restaurants. Nu screent ze dagelijks kandidaten voor diverse managementfuncties. Dankzij haar ervaring kan zij een goede inschatting maken van de vereiste competenties voor de juiste horecaprofessional. Maar voor een luisterend oor of een leuke babbel kan je ook steeds terecht bij Charlotte.

 

Je kan Charlotte bereiken via cb@horecapartners.be.

Filip

Filip Nicasi

Naast zaakvoerder is Filip onze expert op het gebied van overnames, haalbaarheidsstudies en training. Hij start zijn loopbaan als economist in de hotelsector en gaat daarna aan de slag als manager van een opleidingszetel voor Quick Restaurants en nadien Kinepolis & Metropolis. Hij voelt zich als een vis in het water bij de economische en managementaspecten van het horecavak. Filip geeft regelmatig training en advies rond management en communicatie. Voor een sportief of avontuurlijk initiatief, kan je Filip altijd uitdagen.

 

Wil je Filip een mail sturen? Dat kan via fn@horecapartners.be.

Veronique

Veronique Loiselet

Veronique is een echte duizendpoot en vervult dagelijks allerlei taken. Bel je ons op, dan is zij vaak jouw eerste aanspreekpunt. Heb je een vraag over de haalbaarheid van jouw horecazaak, een overname, een juridische kwestie… Veronique zorgt ervoor dat je het antwoord vindt. Haar achtergrond in zowel de immobiliën- als de juridische sector bieden hiervoor de perfecte basis.

 

Veronique kan je contacteren via vl@horecapartners.be.

Steve

Steve Van Uytbergen

Steve versterkt het team van Horeca Partners sinds begin 2016. Door zijn uitzonderlijk sterke academische achtergrond in Accountancy & Fiscaliteit, is hij de expert in zowel het fiscaal-juridische luik als in het optimaliseren van het rendement van horecazaken. Vanuit zijn ervaring als campusdecaan weet hij als geen ander hoe een organisatie te laten evolueren. Het spreekt voor zich dat hij ruime ervaring heeft met het geven van presentaties en opleidingen aan zowel gespecialiseerd als niet-gespecialiseerd publiek. Steve vervult binnen én buiten Horeca Partners de voortrekkersrol op het vlak van kwaliteit en strategisch management. Gepassioneerd door sport en steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen: dat is Steve ten voeten uit!

 

Je kan Steve rechtstreeks bereiken via svu@horecapartners.be.

Eddy

Eddy Bolle

Geboren in een hoteliersfamilie, ging Eddy Bolle na zijn studies in Ter Duinen, de internationale toer op. Hij bekleedde functies op managementniveau in de hotelsector. Zo was hij General Manager voor o.a. Alfa Hotels en Sunparks België.

Begin jaren ’90 richtte hij zijn eigen selectiekantoor op, Horeca Management. Na de overname door de Vedior-groep, is hij sinds 2003 één van de sterkhouders van Horeca Partners.

Eddy Bolle ging in februari 2017 met pensioen.