Bistro – restaurant – feestzaal Elzenhof

Handelsfonds van Elzenhof (bistro/restaurant met feestzaal) over te nemen in Lier. De zaak heeft een top ligging op de Grote Markt en een sterke reputatie in de regio. 


Beschrijving

Elzenhof is een gekende zaak in Lier, en kan dankzij de centrale ligging op de Grote Markt rekenen op zowel vaste klanten als op passanten. De zaak onderging in 2015 een grondige renovatie. Investeringskosten zijn voor deze overname dus niet aan de orde. Van de keuken tot de berging, deze zaak is instapklaar!

Naast een bistro/restaurant is Elzenhof ook een feestzaal, die heel wat reservaties trekt en waar op frequente basis druk bezochte evenementen worden georganiseerd. De feestzaal heeft plaats voor 150 zittende of 300 staande gasten. De indeling laat zelfs toe dat deze voor twee evenementen tegelijkertijd kan worden ingezet.   Verder biedt een extra feesttent aan de achterkant van de feestzaal nog bijkomende mogelijkheden.

Tijdens de zomer wordt het terras druk bezocht en profiteert Elzenhof van de verschillende jaarlijkse evenementen die door de stad worden georganiseerd. Ook de wekelijkse marktdag zorgt voor heel wat omzet en het ontbijt tijdens het weekend is een ware publiekstrekker.

Het is mogelijk om een privé-appartement te huren op 100m.


Voorwaarden

Ben je op zoek naar de overname van een handelsfonds op een toplocatie? Of ben je een horecaondernemer op zoek naar een tweede zaak om uit te breiden? Aarzel niet en neem contact op!