Charmant Boutique Hotel nabij Spa-Francorchamps - Ideaal voor B&B of Vakantiewoning

Knap kleinschalig hotel met grandeur en moderne voorzieningen. 6 sfeervolle kamers met luxe badkamers, houten vloeren en originele elementen.


Beschrijving

Ontdek dit charmante gastenverblijf, een meesterwerk uit het einde van de 18e eeuw, dat smaakvol gemoderniseerd is om aan hedendaagse eisen te voldoen. Het historische pand met hoge plafonds biedt een ruimtegevoel en beschikt over 6 prachtige themakamers, elk voorzien van een luxe badkamer. Geniet van de warme ambiance met houten vloeren en bewonder de originele elementen die het karakter versterken.

Het hotel beschikt over een aantrekkelijke ontbijtruimte en een fraai onderhouden boven- en benedentuin. Gunstig gelegen voor natuurliefhebbers en cultuurontdekkers, fungeert dit hotel als een ideale uitvalsbasis naar talloze bezienswaardigheden. Met het beroemde circuit van Spa-Francorchamps op slechts 5 minuten rijden, is het een favoriet onder autofanaten, zowel voor als na hun avonturen op het circuit.

Extra pluspunten:

  • Hotelvergunning: volledig in orde met alle vereiste vergunningen.
  • Flexibele Bestemming: mogelijkheid tot ombouw naar een Bed & Breakfast of vakantiewoning.
  • Capaciteitsuitbreiding: ruimte voor uitbreiding van de accommodatie.

 


Voorwaarden

Dit unieke project, inclusief het handelsfonds en vastgoed, wordt aangeboden voor 950.000 euro. Formule ‘lijfrente’ is bespreekbaar.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid