Gezocht: concessienemer horecazaak in een uniek kader

Het lokaal bestuur van Wezembeek-Oppem zoekt een concessienemer voor een nieuwe horecagelegenheid en het volledige beheer van het voormalig gemeentehuis, ook gekend als het Kasteeltje. Geïnteresseerde kandidaten krijgen de mogelijkheid een concessie af te sluiten voor een periode van 20 jaar.


Beschrijving

Het voormalig gemeentehuis ligt in de vernieuwde kern van de gemeente, aan het autovrije Straufhainpark en het plein waar ook het administratief centrum, de bibliotheek en de Nederlandstalige gemeentelijke basisschool gevestigd zijn. Vlakbij bevinden zich talrijke recent gebouwde woongelegenheden in een omliggend park en verscheidene handelszaken. De plek is vlot toegankelijk met het openbaar vervoer en er is ruime parkeergelegenheid. 

De horeca-bestemming geldt als eerste bestemming. Commerciële nevenbestemmingen, bijvoorbeeld op de verdieping(en) zijn echter eveneens mogelijk.

De buitenschil van het Kasteeltje werd reeds volledig gerenoveerd, de binnenkant dient echter nog ten gronde aangepakt te worden door de concessienemer. Inrichting is mogelijk volgens eigen voorkeur. Gezien de noodzakelijke renovatiewerken voorziet het lokaal bestuur bovendien in een substantiële investeringssubsidie. De renovatie- en inrichtingskost ten laste van de concessienemer zal daardoor beperkt kunnen worden.

De plaatsbezoeken zijn voorzien op:

  • woensdag 10 april om 11.00 uur
  • donderdag 11 april om 11.00 uur
  • donderdag 18 april om 11.00 uur

Adres: Louis Marcelisstraat 134, 1970 Wezembeek-Oppem.

De aanwezigheid op dit plaatsbezoek is verplicht voor een latere kandidatuurstelling. Na het bezoek ontvangen geïnteresseerden alle informatie over de procedure voor kandidaatstelling en de gunnings- en beoordelingscriteria.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid