Overname brasserie met sterke reputatie op een commercieel zichtbare locatie

Deze brasserie met een sterke reputatie heeft een sterk concept en is een ideale zaak voor een koppel met horeca-ervaring.


Beschrijving

Een zichtbare locatie in een buurt met kantoren, appartementen, villa’s en parken. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding, een gezellig interieur en dito sfeer, met zowel drinkers als eters als klanten, deze zaak  heeft alle potentieel.

De brasserie bar ligt op het gelijkvloers en biedt plaats aan +/- 60 gasten. Het terras kan nog eens een 60 couverts aan.

De keuken beantwoordt perfect aan het huidige concept.  Er is een ruime stockagekelder aanwezig en op de eerste verdieping bevinden zich het sanitair, de personeelskleedkamer en de stockage / bureauruimte. De infrastructuur in de keuken is voor een belangrijk deel een drietal jaar geleden vernieuwd.

Verder bevinden zich in het pand nog 2 appartementen, elk met 2 slaapkamers, die perfect als eigen woonst kunnen gebruikt worden. 

De huidige eigenaars hebben door de jaren heen een zeer mooi cliënteel uitgebouwd en maakten de zaak tot een vaste waarde in de omgeving.


Voorwaarden

Vraag het presentatiedossier op en maak kennis met de locatie en interessante voorwaarden!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid