Overname culinair restaurant: handelsfonds en vastgoed

Neemt u binnenkort de fakkel over van dit culinair restaurant met zowel het handelsfonds als het vastgoed (inclusief appartement boven de zaak)?


Beschrijving

Ontdek een kleinschalig restaurant dat gezelligheid uitstraalt vanaf het moment dat je de buitengevel ziet. Met een zeer aangename binnenplaats die door klanten graag wordt gebruikt, biedt dit restaurant een intieme setting voor 25 tot 40 gasten.

De inrichting van het restaurant is stijlvol en klassiek, met een geslaagde combinatie van meubels en sfeervol licht, wat zorgt voor een huiselijke sfeer. Het bescheiden aantal tafels draagt bij aan de intimistische ambiance.

De professionele keuken, met aparte zones voor zowel koude als warme bereidingen, is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende ruimte voor opslag.

Heb je als duo culinaire ambities, dan krijg je met deze zaak een turbostart: een hoge bewezen omzet met dito rendement.

Het appartement is ideaal voor een koppel, ingang via de zaak.

Geen aandelentransactie dus afschrijfbaar!


Voorwaarden

Je neemt zowel het handelsfonds over als het vastgoed, inclusief appartement boven de zaak.


Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke kans!

Omdat dit restaurant nog volop open is, bezorgen we u een presentatiedossier na de ondertekening van een geheimhoudingsdocument.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid