Overname: gastronomisch restaurant perfect als koppel te runnen

Goed gelegen gastronomisch restaurant met een vast en trouw cliënteel en perfect als koppel te runnen, dit is een buitenkans!


Beschrijving

Het restaurant straalt al aan de buitengevel gezelligheid uit. Het biedt plaats aan 25 tot 40 gasten. De inrichting is stijlvol en klassiek.
De met elkaar verbonden kamers maken het mogelijk om de tafels te schikken in functie van de vraag.

Het restaurant stijgt uit boven de middelmaat wat zich weerspiegelt in een goede bezettingsgraad bestaande uit zakenmensen voor het middagmaal en een meer privaat cliënteel ‘s avonds.
De zeer aangename binnenplaats wordt door de klanten graag gebruikt vanaf de eerste warme middagen en avonden.

Dit restaurant is bijzonder goed geschikt voor een ambitieuze chef die dankzij de huidige naambekendheid snel zijn plaats wilveroveren in de restaurantsector.

Het restaurant is gelegen in een stad en op minder dan 30 min. van Antwerpen. Het is makkelijk te runnen als koppel met weinig personeel. 
De zaak kent een sterke reputatie en heeft reeds veel naamsbekendheid verworven met vast en trouw cliënteel. 
Het is een goed draaiend concept van gastronomische keuken. Er zijn volgoende parkeermogelijkheden. Op de verdiepingen boven het restaurant bevindt zich een duplex appartement met drie slaapkamers.


Voorwaarden

Het betreft de overname van het handelsfonds.

Vraagprijs €350.000

Bij de overname van het handelsfonds kan u kiezen om het pand te huren of aan te kopen. Beide opties zijn mogelijk en bespreekbaar.