Overname handelsfonds bistro Anders dan Anders - tuinterras en parking voor de deur

Over te nemen in Ekeren: centraal gelegen bistro ‘Anders dan Anders’ met sfeervol tuinterras en ruime parking voor de deur! 


Beschrijving

De inrichting van 'Anders dan Anders' is warm, tijdloos en gezellig, met achteraan de zaak een zeer aangenaam ingericht terras, in een sfeer van groen. 
De banken in de zaal staan mooi opgesteld, maar kunnen desgewenst ook makkelijk verplaatst worden. Ook de tafels van 2 kunnen snel aan of uit elkaar worden geschoven.
Zowel binnen als op het terras kunnen telkens 30 couverts worden gedekt.

De toegankelijkheid van deze bistro en de ideale ligging aan een marktplein, zorgen ervoor dat deze zaak kan rekenen op vele terugkerende klanten. Deze zaak kent dan ook een sterke reputatie. Hier kan men overdag terecht voor een drankje, een snack, een salade of een lunch. In de namiddag serveren ze ook koffie of thee met een lekkere pannenkoek, een wafel of roomijs. ‘s Avonds worden meer verfijnde gerechten geserveerd, en bieden ze een restaurantniveau aan.

De omvang van deze zaak en de geboden gerechten maken dat dit een ideale zaak is om gerund te worden door een koppel waarvan 1 partner in de keuken staat en de andere partner de leiding heeft over de zaal.

Verder geven we nog mee dat de zaak 100% vrij van brouwer is.


Voorwaarden

Voor deze bistro wordt het handelsfonds overgelaten aan de zeer scherpe prijs van 65.000 euro.