Overname handelsfonds van een gerenommeerde brasserie op een zeer zichtbare locatie.

Overname handelsfonds van een succesvolle brasserie met een prachtige orangerie, vergaderzaal en woonst.


Beschrijving

Ontdek deze prachtige brasserie, gehuisvest in twee zorgvuldig gerestaureerde burgerwoningen, waar historische charme en moderne luxe naadloos samenkomen. Sinds de herbestemming zijn originele elementen zoals gevels, houten balken, deuren, parket- en mozaïekvloeren behouden gebleven. De brasserie biedt een sfeervolle orangerie met uitzicht op een prachtige tuin en speeltuin, wat zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel en overvloedig natuurlijk licht.

Op het gelijkvloers biedt de brasserie zitplaatsen aan ongeveer 80 gasten. De eerste verdieping herbergt een professioneel ingerichte keuken en een vergaderzaal voor circa 20 personen. Daarnaast is er een appartement beschikbaar voor de uitbater en drie parkeerplaatsen voor de uitbater en personeel.

Sinds de opening heeft deze brasserie een sterke reputatie opgebouwd en is vrij van brouwerverplichtingen. Samen met de strategische ligging, pal in het centrum, en de ruime parkeermogelijkheden, maakt dit de brasserie tot een aantrekkelijke overnamekans.


Voorwaarden

Geïnteresseerden kunnen het presentatiedossier opvragen voor meer gedetailleerde informatie over de exacte locatie en overnamevoorwaarden.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid