Overname van een top draaiende Italiaanse delicatessen- en cateringzaak

Je hoeft bij de overname geen grote investeringen te doen en je kan de overname starten met een maandelijkse aflossing en dus beperkt eigen startkapitaal.


Beschrijving

Het vast en trouw klantenbestand van deze Italiaanse traiteur/winkel situeert zich in het hogere segment van bedrijven en consumenten.

De sterkte en het commerciële succes van deze Italiaanse delicatessenzaak ligt enerzijds in de aantrekkelijke fysieke winkel in een upscale wijk van Antwerpen, en anderzijds in de goed lopende delivery en catering.

Ook de take-away is een succes en kan nog verder worden uitgewerkt via een app, hier ligt nog zeker potentieel en uitdaging.

De winkel is gevestigd op het gelijkvloers van een appartementsgebouw. Er is geen verbruikszaal ter plekke, de gehele oppervlakte wordt gebruikt als winkeloppervlakte, productieruimte en stockage.

Als overnemer hoeft u geen rekening te houden met verplichte langetermijncontracten met leveranciers. Wel zijn er heel goede afspraken met kwalitatieve leveranciers, wat zeker in het voordeel werkt van de toekomstige uitbater.  


Voorwaarden

Voor deze prachtige en goed gelegen zaak zijn wij op zoek naar een overnemer/zelfstandige uitbater met ondernemingszin en engagement. Je neemt een volledig ingericht en bedrijfsklaar goed draaiende instapklaar concept over aan zeer gunstige en bespreekbare voorwaarden.

Je krijgt een professionele begeleiding vanuit Horeca Partners bij het hele onderhandelingsproces.