Te koop: goed gelegen en tot in de puntjes verzorgd klassiek pand voorzien van een kleinschalig restaurant met mooi terras en privéwoonst

Dit bijzonder mooi onderhouden restaurant heeft dankzij de familiale sfeer en een voortreffelijke culinaire keuken een goede naam en sterke reputatie weten op te bouwen.


Beschrijving

Dit tot in de puntjes verzorgd klassiek pand omvat zowel een restaurant met ingerichte keuken als een privéwoonst in de vorm van een appartement.

Het restaurant telt 26 zitplaatsen en ook op het zeer mooi ingericht terras kunnen nog eens 26 personen in een rustgevende setting plaatsnemen. De chef biedt zijn gasten verfijnde gastronomische gerechten.

De keuken is zeer goed ingericht en van alle nodige infrastructuur voorzien en biedt een direct zicht op de zaal. Niet alleen is dit een pluspunt voor een goede communicatie tussen keuken en zaal, maar ook het rechtstreeks oogcontact tussen de chef en de gasten biedt een absolute meerwaarde.

Ook op het vlak van stockage is aan alles gedacht.

Op de verdieping bevindt zich een appartement van 58m². Dit perfect onderhouden appartement omvat een slaapkamer, een living, een ingerichte keuken, een badkamer en een bureelruimte.

Gezien de trap van het appartement uitkomt in de zaak, kan het appartement dan ook enkel door de uitbater worden gebruikt.

Bij de overname van dit restaurant hoeft u geen rekening te houden met verplichte langetermijncontracten of met een verbintenis met een brouwer.


Voorwaarden

Nu de eigenaars na 30 jaar klaar staan om hun levenswerk over te laten, worden de aandelen van dit aantrekkelijk goed gelegen restaurant met woonst verkocht.

De aandelen omvatten zowel de uitbating van het restaurant als het vastgoed.