Te koop: hotel--restaurant Lommel Broek

Beschrijving

Hotel-taverne/restaurant Lommel Broek is gelegen aan het kanaal van Beverlo en het Pijnvenbos in de regio Bosland. Lommelbroek is daarbij dan ook dé uitstekende uitvalsbasis als vertrekpunt voor verschillende fiets- en wandeltochten.


Voorwaarden

Hotel-restaurant Lommel Broek mét privéwoonst heeft een perfecte ligging, temidden van fiets- en wandelroutes, aan het water en toch ook nabij een kruispunt op een drukke rijksweg waardoor de zichtbaarheid bijzonder groot is.

De zaak kent een sterke reputatie in de regio en kan buiten de passage rekenen op een vast en trouw cliënteel.

Het restaurant beschikt over een ruim en overdekt terras. In het restaurant telt men 100 zitplaatsen. De beide veranda’s en het terras zijn samen goed voor nog eens 150 zitplaatsen. In het totaal kunnen 250 gasten comfortabel plaatsnemen. Het restaurant is vrij van brouwer.

Het hotel telt 7 ruime kamers.

Verder bevindt zich op de eerste verdieping nog een privéwoonst met 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en een ingerichte badkamer met douche én ligbad. Het privégedeelte heeft een volledig gescheiden elektrische installatie met aparte zekeringskast.

Bezoekers kunnen probleemloos hun auto kwijt op de parking.


Dit unieke pand wordt aangeboden voor slechts 600.000 euro, inclusief het handelsfonds. Een werkelijke buitenkans, gezien de geschatte waarde van het gebouw door een neutraal schattingskantoor op 835.000 euro (schattingsverslag beschikbaar op aanvraag).


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid