Te koop: restaurant-hotel met privéwoonst en ruime parking prachtig gelegen in de natuur

Gelegen aan het kanaal van Beverlo en het Pijnvenbos in de regio Bosland is dit hotel-restaurant de uitstekende uitvalsbasis als vertrekpunt voor verschillende fiets- en wandeltochten.


Beschrijving

Dit hotel-restaurant met privéwoonst heeft een perfecte ligging, temidden van fiets- en wandelroutes, aan het water en toch ook nabij een kruispunt op een drukke rijksweg waardoor de zichtbaarheid bijzonder groot is. De zaak kent een sterke reputatie in de regio en kan buiten de passage rekenen op een vast en trouw cliënteel.

Het restaurant beschikt over een ruim en overdekt terras. In het restaurant telt met 100 zitplaatsen. De beide veranda’s en het terras zijn samen goed voor nog eens 150 zitplaatsen. In het totaal kunnen 250 gasten comfortabel plaatsnemen. Het restaurant is vrij van brouwer.

Het hotel telt 7 ruime kamers voorzien van alle comfort.

Verder bevindt zich op de eerste verdieping nog een privéwoonst met 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en een ingerichte badkamer met douche én ligbad. Het privégedeelte heeft een volledig gescheiden elektrische installatie met aparte zekeringskast.

Bezoekers kunnen probleemloos hun auto kwijt op de privéparking.


Voorwaarden

De overnameprijs is exceptioneel. Dit pand wordt verkocht aan 890.000 euro, handelsfonds inbegrepen!

De waarde van het gebouw werd door een neutraal schattingskantoor geschat op 835.000 Euro (schattingsverslag ter inzage op verzoek)


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid