Unieke kans: overname inboedel en verhuring van horecazaak met woonst

Met een zichtbare locatie en veel passerend verkeer, én een prachtig uitzicht op de glooiende natuur van het Pajottenland, biedt deze zaak heel veel potentieel.


Beschrijving

Deze bekende horecazaak heeft alles wat je zoekt. Gelegen op een strategische locatie langs diverse populaire fiets- en wandelroutes, is het de ideale stopplaats voor actieve bezoekers. Daarnaast wordt het restaurant veel bezocht door zakelijke gasten, dankzij de nabije ligging van drie belangrijke industriezones. Grote eigen parking.

De zaak beschikt over een ruime zaal voor een 80-tal gasten en prachtig terras met uniek en groen uitzicht voor een 60-tal gasten. Een stijlvol zaaltje voor maximum 36 personen biedt extra potentieel.

Dit warm en tijdloos ingerichte restaurant heeft een sterke reputatie en trekt zowel particuliere als bedrijfsklanten. Bovendien is het een ideale zaak voor een ondernemend koppel.


Voorwaarden

Deze unieke horecazaak in het Pajottenland biedt een fantastische kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. De zaak wordt verhuurd inclusief woonst boven de zaak, terwijl de inboedel aan zeer interessante voorwaarden kan worden overgenomen.

Wacht niet te lang, want deze kans is voor de snelle beslissers! Vraag vrijblijvend het presentatiedossier aan voor meer informatie over de voorwaarden. We begeleiden je graag naar deze nieuwe opportuniteit in je leven!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid