Unieke Overnamekans: Culinair Meesterwerk in Pastorale!

Dirigeert u binnenkort de culinaire symfonieën achter de iconische gevel van Pastorale? Na dertig jaar succes en innovatie stopt de chef met zijn restaurant in Rumst, waardoor deze unieke reis voor u klaarligt!


Beschrijving

Pastorale, gelegen in een majestueuze villa, omringd door weelderig groen, biedt niet enkel toegankelijkheid, maar ook een betoverend domein met een prachtige tuin en een sfeervol terras.

De uitgebreide moestuin, vergezeld van indrukwekkende kunstbeelden, transformeert de tuin niet alleen tot een visueel pareltje maar ook tot een functioneel kunstwerk.

Laat je verrassen door het unieke interieur: een ontdekkingstocht met de signatuur van Arne Quinze, een donker kleurenpalet, muurvullende meesterwerken van Luc Tuymans en glas-in-loodwanden die de ruimte een intieme en krachtige uitstraling verlenen.

Een doelgericht ontworpen keuken, geoptimaliseerd om het succesverhaal van Bart De Pooter voort te zetten, waarborgt de creatie van gastronomische meesterwerken.

 


Voorwaarden

U verwerft:de aandelen van een lege vennootschap:

  • zonder openstaande vorderingen, liquide middelen, rekeningen-courant, voorraad, of personeel.
  • Met alle materiële en immateriële vaste activa, inclusief het exploitatiemateriaal en kunstwerken binnen en buiten (uw eigen investering omvat enkel aanvulling van porselein en glazen).
  • Met de naam PASTORALE.
  • Met bijbehorende klantengegevens.

U zet de lopende concessieovereenkomst voort.

 


Vraag het presentatiedossier op en schrijf je in voor één van de kijkdagen via info@horecapartners.be.

Kijkdagen:

  • Zaterdag 15 juni: 10u00 tot 11u30.
  • Maandag 17 juni: 10u00 tot 11u30.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid