Verkoop van prachtig goed gelegen feestzalencomplex met ruime parking en privéwoonst

In het oog springend karaktervol pand met verschillende feestzalen van diverse groottes, een tuin voor buitenevenementen, een grote privéparking en een ruime privéwoonst.  


Beschrijving

Het gebouw is samengesteld uit meerdere zalen van diverse groottes, gaande van 17 tot 60 personen. De grootste zaal is opsplitsbaar in 2 delen en kan tot 300 personen op comfortabele manier herbergen. Deze zaal heeft een open showcooking-keuken.  

Buiten deze showcooding-keuken zijn er nog twee aparte (uitgifte)keukens, bijzonder goed uitgerust en voorzien van alle nodige apparatuur.

Verder is er nog ruimte binnen het gebouw om een apart restaurant uit te baten.

De privéwoonst van meer dan 200m² omvat 6 slaapkamers en een privékeuken.

Daarnaast zijn er op de eerste verdieping twee verhuurbare kamers die zeer regelmatig worden gereserveerd.

Buiten bevinden zich nog een tuin voor de buitenevenementen en een ruime parking goed voor een 100-tal wagens. Buiten deze parking kunnen de gasten ook zonder probleem hun auto in de naaste omgeving parkeren.

De grootte van het complex en de indeling van het pand bieden heel wat mogelijkheden naar uitbating toe. De uitrusting en infrastructuur zijn van een hoog niveau.


Voorwaarden

De overname is vrij van brouwerijcontracten en andere noemenswaardige langetermijncontracten met leveranciers.

Dit uniek en prachtig pand bestaande uit diverse feestzalen, een ruime privéwoonst met 6 slaapkamers, twee verhuurbare kamers, een uitstekend onderhouden tuin voor buitenevenementen en een privéparking voor 100 wagens, wordt verkocht voor 3.000.000 euro. 

Het schattingsverslag van het gebouw kan voorgelegd worden bij verdere interesse.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid