Volledig vernieuwd restaurant met ruim terras op de zeedijk van Knokke - €50.000

Overname van een volledig vernieuwd restaurant met ruim terras pal op de zeedijk van Knokke aan de bijzonder interessante prijs van 50.000 euro.


Beschrijving

Dit volledig vernieuwd restaurant heeft een oppervlakte van ca 120m² en telt 46 zitplaatsen in de zaal. Het terras, gelegen op de dijk met frontaal zeezicht, telt 40 zitplaatsen.
Overdag bestaan de gasten uit dagjesmensen van alle leeftijden terwijl de avonden eerder gevuld worden door residenten van Knokke-Heist bij wie dit restaurant een zekere faam geniet. De weekends trekken dan weer voornamelijk mensen aan die aan de kust een tweede verblijf hebben of toeristen.

Dit restaurant is perfect voor een koppel!

Op rustige momenten kan dit restaurant met twee worden gerund. Op piekmomenten kan er beroep worden gedaan op jobstudenten, extra’s, flexijobbers…

Enkele pluspunten

  • een absolute topligging,
  • een vernieuwde inrichting,
  • een ruim terras op de zeedijk met frontaal zeezicht

Eén voor één belangrijke elementen die mee het succes van dit restaurant bepalen.


Voorwaarden

Het handelsfonds wordt overgelaten aan de meer dan interessante prijs van 50.000 euro! De overnemer kan onmiddellijk starten met de uitbating van deze instapklare zaak en kan rekenen op een schitterende locatie, een volledige infrastructuur en een warme en sfeervolle inrichting.