Zelfstandig uitbatingskoppel gezocht voor gastronomisch restaurant en hotel van 8 kamers

Heeft u een passie voor de gastronomische keuken, voelt u zich het best als gastheer/gastvrouw, dan bent u misschien het uitbatingskoppel dat wij zoeken voor dit prachtig restaurant met kleinschalig hotel. 


Beschrijving

In het pittoreske dorpje Aldeneik, in het hart van de Maasvallei, bevindt zich het prachtige Aldeneikerhof. Voor dit hotel met  culinair restaurant en terras zijn wij op zoek naar een gedreven uitbatingskoppel.

 

In een statig en magnifiek 19de eeuws herenhuis, tegenover de kerk in Maaseik-Aldeneik, huist hotel en restaurant Aldeneikerhof. Naast 8 hotelkamers en een restaurant voor 30 gasten beschikt het Aldeneikerhof nog over een terras omringd door groen en een prachtige locatie voor feesten tot 120 personen.

 

Aldeneikerhof is een ideale uitvalsbasis voor wandelen en fietsen in de Maasvallei, en ligt op een boogscheut van de cultuurstad Maaseik.


Voorwaarden

We zijn op zoek naar een uitbatingskoppel voor Aldeneikerhof die de volledige verantwoordelijkheid wat betreft de uitbating van het hotel, de feestzaal en het restaurant op zich wil nemen.

 

  • Je bent bij voorkeur een gediplomeerd horecaondernemer met ervaring in hotellerie en restaurant die op zoek is naar een nieuwe zaak om uit te baten.
  • Zowel de functie van gastheer (-vrouw) als de functie van chef-kok zullen door de toekomstige uitbaters op zich worden genomen.
  • Als uitbater draag je de commerciële verantwoordelijkheid, plaats je de bestellingen, werf je personeel aan en verzorg je de nodige administratie.
  • Verder heb je natuurlijk ook kennis van de operationele kant van het leiden van een horecazaak. 
  • Kennis van de  HACCP wetgeving en andere wettelijke normen is noodzakelijk.