Zelfstandige uitbater Clubhuis Royal Yacht Club van België

We zoeken een zelfstandige uitbater voor de befaamde Royal Yacht Club van België. Wil jij instaan voor de uitbating van het clubhuis gelegen aan de jachthaven Linkeroever Antwerpen? 


Beschrijving

Royal Yacht Club van België is een toonaangevende jachtclub in België met een uitgebreid palmares aan bekers en medailles van RYCB-leden. Het doel van RYCB is de watersport te promoten in al zijn facetten. 

De club heeft activiteiten op het Galgenweel en in Wolphaartsdijk (Nederland) alsook het beheer van de beide Antwerpse jachthavens. Daarnaast is zij eveneens actief in opleiding met Antwerp Sailing Academy, praktische opleiding met de RYCB zeilschool op het Galgenweel en begeleiding van zeilwedstrijden en evenementen met het Race & Rescue team.

De RYCB heeft met de bouw van haar nieuw clubhuis in 2016 een place to be gecreëerd waar de afgelopen vijf jaar heel wat Antwerpse bedrijven gemakkelijk de weg naartoe vonden. Het is een oase van rust en groen aan de oevers van de Schelde, met een adembenemend zicht op de Rede van Antwerpen.

Het clubhuis heeft een totale oppervlakte van 1382 m² (excl. terrassen) en werd geopend in 2016. Het omvat een bar, een bibliotheek, een restaurant, een prachtige Ward Room, een feestzaal en 3 vergaderzalen. De schitterende terrassen bieden een adembenemend zicht op de skyline van Antwerpen.

Aan de toekomstige uitbater wordt het exclusieve recht verleend tot commerciële uitbating van het clubhuis. Men streeft naar een gemengd gebruik van de site, dus zowel voor leden als niet-leden.


Voorwaarden

  • Je baat op zelfstandige basis het clubhuis met een à-la-carte restaurant uit en organiseert feesten en evenementen; pro-activiteit wordt gewaardeerd.
  • Beperkte eigen investeringen nodig.
  • Een exclusief en modern kader, perfect voor events en feesten, met een fantastisch zicht op de Rede van Antwerpen.
  • Vergaderfaciliteiten in combinatie met de unieke locatie zorgen ervoor dat veel bedrijven de weg vinden naar het clubhuis voor hun meetings en events.
  • Ruime gratis parking met 4 oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Heb je interesse in deze uitbating? Dan mailen wij je graag het presentatiedossier door. Zo kan je meer in detail kennismaken met de uitbating en de geldende voorwaarden. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid