Week van de Bedrijfsoverdracht

Bericht geplaatst op 04/10/2019

Logo Week van de Bedrijfsoverdracht antraciet

Week van de Bedrijfsoverdracht 21-25 oktober 2019

Elk jaar, in de week voor de herfstvakantie, organiseert het Agentschap Ondernemen & Innoveren de Week van de Bedrijfsoverdracht. Men wil hiermee:

  • ondernemers aanmoedigen om over bedrijfsoverdracht na te denken en erover te praten;
  • ondernemers veel kansen geven om zich te informeren over verschillende aspecten van bedrijfsoverdracht;
  • dienstverleners gespecialiseerd in bedrijfsoverdracht zichtbaar maken voor ondernemers.

Ben je van plan om je bedrijf over te laten of om een bedrijf over te nemen? Ga dan zeker eens kijken naar alle activiteiten en inspirerende verhalen.

Je kan je ook inschrijven voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Filip Nicasi

Als BIV erkend vastgoedmakelaar bemiddelt Filip bij de verkoop van allerlei horecazaken: hotels, B&B ‘s, restaurants, brasseries, tavernes, ijssalons, cafés enz. De transacties kunnen zowel over vastgoed, handelsfonds en/of aandelen gaan. Hij beseft als geen ander dat het overlaten (én overnemen) van een horecazaak een groot emotioneel aspect heeft. Vanuit zijn economische achtergrond heeft hij oog voor de fiscale en juridische aspecten van een overeenkomst. Een correcte waardering én overnameconstructie vormen de basis voor een succesvolle overname.

Steve Van Uytbergen

Steve is gespecialiseerd in het uitvoeren van studies, alsook in het verstrekken van managementadvies, met bijzondere aandacht voor strategische, financiële en fiscale aspecten. Voor zijn overstap naar Horeca Partners is Steve steeds actief geweest in de academische wereld, meer bepaald als hoofddocent en campusdecaan aan de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van KU Leuven. Sinds hij bij Horeca Partners is, is Steve reeds betrokken geweest bij talrijke adviestrajecten voor ondernemingen en organisaties in de horeca- en toerismesector, en dat zowel in een ondersteunende rol als in de hoedanigheid van eindverantwoordelijke.

 

Nieuwsoverzicht