Wij steunen #HoReCaComeBack

Bericht geplaatst op 03/04/2020

Wij steunen #HoReCaComeBack

Gasten ontvangen op uw terras, lekkere ingrediënten omtoveren tot een hemels gerecht in uw restaurant of een afterwork organiseren op vrijdagavond, het leek ons allemaal vanzelfsprekend en we genoten ervan. Tot zo’n twee weken geleden. We blijven met z’n allen in “ons kot” en met de verplichte sluiting van horecazaken, gingen ook de deuren van jouw zaak onherroepelijk dicht.  Een financiële dobber voor velen.

Vanuit de sector hebben we besloten om ons steentje bij te dragen en daarom wordt de website horecacomeback.be (.lu) gelanceerd. Een online horeca-ondersteunend platform waarop consumenten waardebonnen kunnen kopen van hun favoriete horecazaak (vanaf 10 euro). Wij vanuit Horeca Partners ondersteunen dit initiatief voluit en hopen dat u zich registreert op de website. Vrijdag 3 april start onze grote communicatie-campagne via de pers en op onze sociale media om alle Belgen en Luxemburgers te motiveren om jullie op het platform te steunen, dus snel registreren is de boodschap.

De tegoedbon die klanten aankopen op de website, kunnen ze bij jou inwisselen wanneer jij de deuren van je zaak opnieuw mag openen.  Op die manier geven ze je op dit moment als het ware “een voorschot”. Doel is om jou als ondernemer nu al te helpen om je cashflow opnieuw op gang te brengen. Deze ondersteuning kan je NU gebruiken om pakweg de huur, de sociale bijdragen of andere vaste kosten mee te betalen en de klant heeft iets om naar uit te kijken : een drankje of etentje binnenkort in jouw zaak.

Aarzel niet om hier het campagne beeld te downloaden (vanaf 3 april)  en op jouw sociale media kanalen of via jouw website je klanten te motiveren om een waardebon aan te kopen. Samen maken we dit initiatief bekend bij alle Belgen en Luxemburgers. Gebruik #horecacomeback.

 

Ga vlug aan de slag en meld jouw horecazaak aan op de website:

    1. surf naar horecacomeback.be
    2. maak een profiel aan

 

Alle info en een antwoord op je vragen vind je op horecacomeback.be en check ook zeker onze

  • Instagram: instagram.com/horecacomeback
  • Facebook: facebook.com/horecacomeback

 

Doe je mee?

Doe je mee?! #horecacomeback is niet enkel één van de grootste ondersteuningsprogramma’s ooit voor de Belgische horeca maar een nooit eerder gezien initiatief om horecaondernemers een hart onder de riem te steken én een oproep aan alle horecaklanten om in actie te schieten. Dit initiatief kwam tot stand door een samenwerking over alle concurrentie grenzen heen, hieronder zie je alle bedrijven en federaties die momenteel hun steun gaven aan dit initiatief en zo investeren in een sector die ons als Belgen/Luxemburgers zo nauw aan het hart ligt!

Nieuwsoverzicht